CSAK AKKOR NEM ITTAK, HA ELFOGYOTT A PÉNZÜK

Csak akkor nem ivott az apa és fia, ha nem volt már rávalójuk- ez szerepel az egyik tanúvallomásban.

Azon a végzetes szeptemberi estén is ittasak voltak mindketten, amikor is dulakodás közben megtörtént a tragédia Karcagon.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség 2023. február 17-én
emberölés, életveszélyt okozó testi sértés és súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat azzal a 34 éves büntetett előéletű férfival szemben, aki rendszeresen – egy esetben közvetlen életveszélyes sorozatbordatörést, egy esetben ujjcsonttörést okozva – bántalmazta, és végül 2021. szeptember 3-án este 20:00 óra körüli időben karcagi otthonában dulakodás közben megfojtotta az édesapját. Az ügyben tartott tárgyaláson most tanúvallomások felolvasására került sor. Elsőként az egyik utcabeli tanúvallomását olvasta fel a bíró.

Dr. Hajdú Anna bíró

-- Elmondani kívánom, hogy ismerem a családot, mert a szemben lakó szomszédaim, de velük szorosabb kapcsolatom nincs, mert nem érdekelnek. Én nem foglalkozom velük, mert problémás az apa és fia is, de csak akkor van velük baj, amikor alkoholt isznak, de ez az szinte mindennapos, csak akkor nem isznak, ha nincs pénzük. A gyerek agresszívebb, mert szoktam őket kettőjüket, de leginkább a gyereket szoktam hallani, hogy kiabál, meg esténként csapkodja az ajtót. Többször láttam már a házuk előtt rendőrautót, de hogy miért volt kint a rendőrség, azt nem tudom megmondani, mert én nagyon ritkán beszélek velük.


A tárgyaláson egy Országos Mentőszolgálatnál dolgozó mentésirányító, valamint a helyszínre érkező háziorvos tanúvallomásának felolvasására is sor került.

Dr. Hajdú Anna bíró
A bőrt hűvösnek éreztem. Arra már nem emlékszem, hogy a test első oldalán voltak-e hullafoltok és milyenek. Arra azonban igen, hogy a fején, az arcon több sérülést is láthattam, a szem környékén, a halántékon. Ezekből a jelekből arra következtettem, hogy a sérülések eséstől nem alakulhattak ki, és hogy idegenkezűség valószínűsíthető.

Az ügyben egy későbbi időpontban további tanúk kihallgatására kerül sor.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek