FENNÁLLÁSUK 150. ÉVFORDULÓJÁT IS ÜNNEPELTÉK

dén is megtartotta a Karcagi Nagykun Vadásztársaság a hagyományos Vadászbálját.

Idén ünnepli megalakulásának 150. évfordulóját a Karcagi Nagykun Vadásztársaság. Közgyűlésüket követőneneste jótékonysági bált rendeztek a Berekfürdőben. A bálozókat és Karcag Televízió nézői Hubai Imre Csaba, a Karcagi Nagykun Vadásztársaság elnöke köszöntötte.

A térség országgyűlési képviselője F. Kovács Sándor is tagja a Karcagi Nagykun Vadásztársaságnak, köszöntőjében kiemelte hogy parlamenti elfoglaltsága miatt egyre kevesebbet tud részt venni vadászatokon

Karcag város polgármestere is szólt a bálozókhoz kiemelte Aki kicsit mélyebben néz a vadászat mögé, az tudja, hogy a vadászat egy szolgálat, hiszen a vadgazdálkodás az odafigyelés, a természet megfigyelése és segítése.

A vadászszezonnak vége márciusban hagyják a természetet pihenni, a vadállományt regenerálódik, a vadászok óvják, környezetüket, élőhelyüket. Így ilyenkor van itt a bálozásnak az ideje a vadászok számára – mondta Hubai Imre, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Közgyűlés elnöke.

A vacsora után hatalmas vadász tortával lepte meg a vendégeket Perity Róbert, a Park Étterem mestercukrásza. A bálon a jó hangulatról a Rulett Show Band gondoskodott.

Az est tombolabevétele is a társaság vadgazdálkodását segíti.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek