HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt 3 napban a vármegye rendőrei öt ittas járművezetővel szemben intézkedtek, továbbá három személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Két férfi tett bejelentést a rendőrségre, mert február 16-án délután egy jászberényi munkásszálló fedett kerékpártárolójából ismeretlenek ellopták kerékpárjaikat, továbbá a folyosói ruhaszárítóról ruhaneműket is magukkal vittek. Bejelentést követően a rendőrök kamerafelvételt elemeztek, ami alapján megállapították a tolvajok személyazonosságát. A 23 éves nőt és 28 éves élettársát előállították a rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket, beismerő vallomást tettek. A nyomozók kutatás során a gyanúsítottak lakcímén megtalálták a kerékpárokat.

 

forrás: police.hu

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek