SZAKMAI NAPOT TARTOTT A KARCAGI SPORTEGYESÜLET

A Déryné Kulturális, Turisztikai, Sport Központ és Könyvtárban került megtartásra a Karcagi Sportegyesület Szakmai Napja.

A program Zöldi Sándor klubfejlesztési mentor köszöntőjével vette kezdetét, majd Szepesi Tibor Karcag város polgármestere, a Karcagi SE alelnöke köszöntőjét és tájékoztatóját hallgathatták meg a megjelentek a sportegyesület infrastruktúrális fejlesztéseiről.

Őt követte Orosz István a Karcagi Utánpótlás Szakosztály szakmai vezetője, a nap koordinátora.

A szakmai vezető elmondta, hogy mivel a Magyar Labdarúgó-szövetség tizenegy körzetközpontja közé tartozik a város is, ezért most
került arra sor, hogy a havonként megrendezésre kerülő tanácskozásra itt helyben, Karcagon kerülhessen sor.

-A nap folyamán bemutattuk az egyesület felépítését, a szakmai munkáját, a helyben óriási fejlődést mutató, a sportegyesületet érintő infrastruktúra fejlesztését. Ezenkívül nagy örömünkre szolgált, hogy elfogadta a meghívásunkat Millinkhoffer György labdarúgó edző, aki a svédországi labdarúgás felépítéséről, a profi labdarúgásról, az Utánpótlás válogatott kiválasztásáról beszélt a hallgatóságnak-mondta el a koordinátor.

A továbbiakban a szakmai vezető a tízévvel ezelőtt megváltozott hazai labdarúgás helyzetéről, a fejlődésről, valamint az elkövetkezendő évek várhatóan pozitív előrelépéseiről beszélt.

A szakmai nap zárásaként bemutató edzésekre került sor az U8-U9 csapatoknak.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek