LEZÁRT AKTA – ÖT ITTAS SOFŐR ÁLLHAT BÍRÓSÁG ELÉ

A Karcagi Rendőrkapitányság befejezte azoknak az ügyeknek a vizsgálatát, amelyeket öt, ittas járművezetővel szemben folytatott.

 

A Karcagi Rendőrkapitányság munkatársai 2023. márciusában végrehajtott közúti ellenőrzéseik során öt olyan sofőrt szűrtek ki a forgalomból, akik a gyanú szerint a jármű vezetésének megkezdése előtt szeszes italt fogyasztottak.

A nyomozóhatóság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a sofőrökkel szemben, amelyek során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat vádemelései javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy minden esetben tartsák be a közlekedési szabályokat! Az ittas, bódult vezetés nem csak büntető szankciót von maga után, hanem az ilyen sofőr a saját és mások életét is veszélyezteti. Kérjük, tartózkodjanak az alkohol és bódító hatású szerek fogyasztásától a járművezetés megkezdése előtt, és tartsák be a KRESZ szabályokat!

…, hogy mindenki hazaérjen!

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14