NYUGDÍJAS BARÁTOK KARCAGI EGYESÜLETÉNEK KÖZGYŰLÉSE

A Lovagi Udvarban tartotta éves közgyűlését a Nyugdíjas Barátok Karcagi Egyesülete, ahol Ferenczi Elekné elnök szólt munkájukról, eredményeikről.

Mint elhangzott, tagjaik nagyon aktívak voltak a tavalyi évben is, pályázatok segítségével tudtak elmenni kirándulni, zenés összejöveteleket szervezni. Több civil szervezettel is mondhatni testvéri kapcsolatban vannak. Tavaly belföldi és külföldi kiránduláson jártak, de voltak az Eső cirkuszban is, főztek a szabadban és havonta tartottak zenés, táncos összejövetelt tagjaiknak. Az idős nyugdíjasok felkarolása, a társadalomba való beilleszkedés segítése is fontos feladatuk - sorolta az elnök, aki ismertette a tavalyiévi gazdálkodásukat is.

Mint megtudtuk, aNyugdíjas Barátok Karcagi Egyesületének tagjai idén is sokfelé készülnek, szerveznek pl. négynapos utat Pécsre és környékére, de ellátogatnak Verpelétre is. Természetesen 2023-ban is lesznek havonta zenés, táncos rendezvények és közös, szabadtéri főzések.

A közgyűlésen részt vett Pánti Ildikó önkormányzati képviselő is, aki hozzászólásában példaértékűnek nevezte azt az önkéntes munkát, amit a tagok végeznek az egyedül élő idősek meglátogatásával, valamint, hogy a többi nyugdíjas klubbal, szervezettel is jól együtt tudnak dolgozni.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek