LÓR-KEREKES VIOLA KINCSŐ SOKOLDALÚ TEHETSÉG  

 

Lór-Kerekes Viola Kincső, a Kiskulcsosi iskola diákja igazi kis tehetség, nagyon sok versenyről hozott már el helyezést.

A tanulás mellett sok mindennel foglalkozik.
- Ütős hangszeren játszok, kézilabdázok és szoktam rajzolni rengeteget. Különböző technikával készítek ajándékokat, kis dolgokat. Szoktam olvasni is, nagyon szeretek olvasni. Kedvenc órám a matek.

- Félévkor színötös volt, de szeret is tanulni.
Napközin általában megcsinálom a házit, ha marad, akkor egy maximum negyedóra, de amúgy többet nem nagyon szoktam vele foglalkozni, mert odafigyelek a tanító nénikre órán.
- A kézműveskedés kiskorában kezdte el érdekelni, mára igazi profi lett.
- Egy éves koromban még irkafirkát készítettem, azóta szeretek nagyon rajzolni. Most én készítem a szülinapi meghívóimat saját kézzel, nagyon élvezem. Amikor valakinek rajzolok, az is személyre szóló. Az elejét a kedvenc színnel színezem ki, nem az enyémmel, hanem azéval, akinek készítem.

- A zene és tanulás, kézműveskedés mellett a sport is belefér a mindennapokba.
- Elsőben kezdtem, első félévben kéziztem, utána féltettem a kezemet. Igazság szerint, ha esetleg nem tudom, elesek, történik vele valami, akkor kézizni se tudok, meg ütőzni se, de most újrakezdtem és nagyon nyerjük a meccseket. Irányító vagyok a csapatban, nagyon szeretek gólpasszokat is adni.
- Az ütős hangszerek szeretete pedig otthonról jött.
-Igazság szerint apukám is zenél, meg anyukám is, ezért én is zenélek. Anyukám hegedül, apukám gitározik, én meg ütős hangszerezek, csak úgy ki szerettem volna próbálni, s négy éve ütőzök. Voltam már országos, megyei, városi versenyeken. Az országos versenyen második lettem. Első helyet nem osztottak, mert nem volt senki a legjobb. Csapatos volt, én meg a barátnőm játszottam, megyei versenyen elsők lettünk, így első-második helyen szoktunk lenni. Fogunk is menni majd még versenyre, de mesemondóra is- árulta el a kis tehetség, aki meglepő módon tetováló művész szeretne lenni.

- Ha betölti az életkort és lehet tetoválása, magának is szeretne, másoknak is készítene. Ha nem jön be a tetováló művész szakma, akkor vagy állatorvos, vagy sminkes, fodrász, körmös - tehát ilyen kreatív szakmát választok.
Az állatorvos picit más, mint a tetoválás, volt korábban kutyája, teknőse is, akiknek gondját kellett viselni, sétálni, törődni vele, ami rendet, fegyelmet is tanított neki a rendszeresség mellett.

Matekversenyen szívesen indulnék, és nyernék is, mert anyukám is meg apukám is kettes volt belőle. Én ötös vagyok, és nagyon szeretem a matekot. Azokat szeretem, amin gondolkodni kell, egyértelmű, hogy nem a könnyebb, hanem a nehezebb út az enyém. Szeretnék nagyon sokszor első lenni kéziben is. Azt tudom, hogy még idén lesz rengeteg meccs Karcagon is, majd jöhetnek sokan szurkolni nekünk.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.