Hírek Jász-Nagykun-Szolnok Megyéből

Az elmúlt 24 órában történt.

 

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában nem jutott a rendőrség tudomására személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset.

Az elmúlt napon a megye rendőrei két személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint nyolc ittas járművezetővel intézkedtek.

A Szolnoki Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy tiszasülyi lakos ellen. A 60 éves férfi Szolnok belterületén közlekedett személygépkocsival 2021. március 5-én 11 óra 20 perc körül, amikor a járőrök igazoltatták. A rendőrök az ellenőrzés során megállapították, hogy a gépkocsira egy másik jármű rendszáma volt felszerelve, ezért a sofőrt előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként kihallgatták.

Szintén másik gépkocsi forgalmi rendszámát szerelte fel az autójára egy jászárokszállási férfi, akit a rendőrök 2021. március 5-én 11 óra 55 perckor ellenőriztek Jászárokszállás belterületén. A rendőrök a jogsértőt előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A Jászberényi Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 45 éves férfi ellen.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek