AZ ELSŐ NAPSUGARAK SOKAKAT KICSALOGATOTTAK A SZABADBA

Ugyan nem volt az a tipikus kellemes tavaszias időjárás a Tisza-tónál, de az idei első napsugarak sokakat kicsalogattak a szabadba. A bátrabbak az erős szél ellenére is biciklire pattantak.

Februárban eddig minden nap meghaladta a csúcshőmérséklet az ilyenkor szokásosat, vagyis a havi átlaghőmérséklet már magasabb, mint a januári, ez is azt mutatja, hogy az évnek ezen időszakában már kifelé tartunk a télből. A Tisza-tó környékén is megpezsdült az élet. Voltak, akik az erős szél ellenére is hódoltak kedvenc hobbijuknak a kerékpározásnak. Igaz, rendesen megküzdöttek a nehéz időjárási körülményekkel.

Farkas Tibor
-Nagyon várjuk már a jó időt. Végül is ez most kerékpározásra megfelelő idő lenne csak voltak olyan szakaszok, ahol iszonyatos szembeszél volt, illetve oldalszél tehát voltak nehéz pillanatok, de különben nagyon jól éreztük magunkat. Ha a szelet nem számítjuk teljesen hibátlan időjárás volt.


A Tisza-környékét bejárva motorosokkal is találkozott stábunk, akik elmondták, az időjárásra nem lehet panasz, egyedül az óriási szél, ami hátráltatta őket a nap során.

Venter Tibor
-Már nagyon várjuk a jó időt és alig várjuk, hogy eljöjjön a tavasz és végre nyugodtan ki tudjunk jönni motorozni bár most is egy kicsit szeles azért de még ez elfogadható, a +8 10 fok már az a határ, amikor már elővesszük a gépeket is kicsit megmozgatjuk a járművet.


-Szinte minden hónapban lejövünk ide, mi debreceniek vagyunk tehát nincs messze. Leugrunk, nyáron gyakrabban, mert akkor le tudunk jönni fürödni. Ilyenkor egy kicsit élvezzük a napsütést.


Sokan rendszeresen ellátogatnak a Tisza-tóhoz, hiszen minden évszakban lenyűgöző látványt nyújt.

Kurgyis Miklós
-Gyönyörűen süt a nap és bár egy kicsit szeles az idő, de nagyon élvezhető és gyönyörű a táj.

Tóth Zsóka

-Örülünk neki, hogy süt a nap viszont én még korainak tartom ezt a felmelegedést, úgyhogy még várathatott volna magára.


Stábunk a forgatás idején olyan kirándulókkal is találkozott, akik kiskedvencüket hozták magukkal a Tisza-tóhoz, hogy ők is részesei lehessenek a napsütésnek.

Perecz Rozália

-Nagyon szép, nagyon jó idő van. Isteni jó kijönni kirándulgatni. Mindenkinek ajánlom. Ki kell jönni, ha már nincs tél akkor örüljünk a jó időnek.


-Mi Debrecenből jöttünk. Szeretünk kijönni itt jó kis kutyás pályák vannak, jó kis ügyességi pályák. Meg ugye a Tisza-tó az úgy gondolom, hogy mindenkinek kedvence.


Az időjárási előrejelzések szerint a februári tavasz továbbra is kitart. Aki teheti, használja ki.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek