TÚRKEVEI CÉG ADOMÁNYOZOTT A KARCAGI KÓRHÁZNAK

Jól kezdődött a karcagi Kátai Gábor Kórház éve. Ugyanis nagy értékű pénzadományt vehettek át egy túrkevei cégtől.

A közel kilencszázezer forintos összeget most a terv szerint különböző orvosi eszközök beszerzésére fordítják.

Magyarországon is egyre több vállalkozás él a társadalmi felelősségvállalásnak is nevezett támogatási formával. Ennek lényege, hogy a vállalat működési területén, vagy annak közvetlen közelében anyagilag támogat egy- egy intézményt, szervezetet, vagy olyan célt, amellyel azonosulni tud. A karcagi kórház egy túrkevei cégtől kapott nagyértékű adományt. Mivel a karcagi kórház nem csak a karcagi betegeket látja el, szerepe a térség egészségügyében nélkülözhetetlen.

Igazából ez a már- már hagyományossá váló adventi sütivásárokról összegyűlt adományokról beszélünk, amit a dolgozók ajánlottak fel a sütivásár folyamán és a Kátai Gábor Alapítványnak hoztuk igazából ezt az összeget, amiből különböző orvosi eszközöket szeretnének itt majd vásárolni. -mondta SZENDLER BENCE, a túrkevei cég termelési igazgatója.

Már meg is van a kórház listája, hogy mire fordítja a némileg váratlanul érkezett kilencszázezer forintos adományt. Mind- mind olyan eszköz, amellyel emelhető a karcagi kórház ellátásának színvonala.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek