ELSŐ MUNKANAPJÁN SZENVEDETT HALÁLOS MUNKAHELYI BALESETET

Első munkanapján szenvedett halálos munkahelyi balesetet egy tizennyolc éves fiatalember a nádudvari betonüzemben.

Az áldozat testvére állítja: a cég azóta sem kereste a családot, még részvétet sem nyilvánított. A nyugalom megzavarására alkalmas tudósítás következik.

November huszadikán történt a halálos kimenetelű munkahelyi baleset ebben a nádudvari üzemben. A tizennyolc esztendős fiatalembert mentőhelikopterrel szállították a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Kenézy Gyula Campusára. Az áldozat családját értesítették a hétfő kora délután történt balesetről, akik azonnal a kórházba siettek.

Mikor beértünk, akkor még nem mehettünk be hozzá, ott körül került föl az intenzívre és nagyjából olyan fél hat fele tudtunk beszélni elsőnek orvossal, aki elmondta, hogy akkora agykárosodást szenvedett, hogy nagyon kicsi az esélye, hogy túlélje. Egy olyan nyolc-kilenc óra fele mi bemehettünk hozzá és amúgy az orvosok egyébként életbe tartották addig, hogy ugye el tudjunk tőle búcsúzni és ugye amikor bementünk, akkor elköszöntünk tőle, de ő ebből már semmit nem hallott, nem reagált semmire, kómában volt. -mondta az áldozat testvére

A sérült a gyors és szakszerű orvosi ellátás ellenére este tizenegy órakor belehalt sérüléseibe.

Mi a cégtől semmiféle részvétnyilvánítást nem kaptunk, nem kerestek fel minket. Mi próbáltuk elérni személyes dolgok miatt, mármint iratok, meg ilyenek, mert akkor még nem tudtuk, hogy megvannak-e. De egyszerűen nem válaszoltak semmire, egyébként azóta se tudtunk velük beszélni, nem is kerestek minket. -tette hozzá a testvér

A Hajdú- Bihar Vármegyei Rendőr- főkapitányság halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást az ügyben.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek