Kigyulladt egy autóbontó Jászkisérnél

Tűz keletkezett egy megközelítőleg ezer négyzetméter alapterületű autóbontó csarnokban hétfő délelőtt Jászkisér külterületén.

Az épület egyik, huszonnégy négyzetméteres helyisége teljes terjedelmében égett, és a lángok onnan áttörve egy szomszédos, ötven négyzetméteres helyiségben is kárt tettek. Mindezeken felül a forró égéstermék egy harmadik, százhúsz négyzetméteres műhelyrész armatúráit olvasztotta meg. Az égő épület környezetében egy targonca is károsodott.

A jászberényi, hevesi és szolnoki hivatásos, valamint a jászkiséri önkormányzati tűzoltókat riasztották az esethez, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett hat vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be. A tűzoltók egy szén-dioxid- és egy oxigénpalackot hoztak ki sértetlenül az épületből egy gázüzemű hegesztőberendezés mellett, ugyanakkor a tűzben egy gázpalack, valamint egy üzemanyag-kanna felrobbant.

A helyszínen a katasztrófavédelmi mobil labor méréseket végzett, de veszélyes anyagot egészségre ártalmas koncentrációban nem mutatott ki.

Fotó: Németh Ádám tű. főhadnagy

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek