SOROZATTOLVAJT FOGTAK

A kunszentmártoni rendőrök több bűncselekménnyel gyanúsítanak egy csépai lakost.

Egy 22 éves helyi férfi megjelent egyik ismerőse csépai ingatlanán, a kiskaput a belülről felakasztott kulccsal kinyitotta, majd a nyitott ház konyhájában magához vette a kapu előtt parkoló kocsi indítókulcsát és egy laptopot. A járművel egyenesen Tiszaföldvárra ment, ahol a lopott laptopot pénzzé tette, majd visszament Csépára és a járművet leparkolta a tulaj háza mögött.

A sértett elmondta a rendőröknek, hogy a bejáratuknál le volt támasztva a hívatlan ismerős kerékpárja ezért gondolta, hogy ő vihette el a kocsit, amire nem kért engedélyt. Arra pedig végképp nem, hogy a hordozható számítógépet elvigye és eladja.

A rendőrök gyanúja szerint ugyanezen elkövető pár nappal korábban egy csépai ingatlanból különböző szerszámgépeket és elektronikai felszereléseket tulajdonított el.
Az egyenruhások a férfit elfogták és előállították a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságra, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele, és kétrendbeli lopás megalapozott gyanúja miatt folytatja ellene az eljárást.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek