IDŐS NÉNIT VERTEK MEG ÉS FOSZTOTTAK KI MEZŐTÚRON

Mezőtúron éjjel törték rá az ajtót az idős asszonyra, megverték és kirabolták. A nyugalom megzavarására alkalmas tudósítás következik.

A Mezőtúri Rendőrkapitányságra érkezett bejelentés, miszerint az éjszaka során egy idős helybeli nő rablás áldozatává vált – tájékoztatta televíziónkat a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A mezőtúri rendőrök azonnal a helyszínre vonultak, és a szemlével párhuzamosan megkezdték az adatgyűjtést, valamint a tanúk kihallgatását.
Nem volt egyszerű dolguk, mivel a sértett koránál fogva nehezen tudta feleleveníteni a történteket.

A beszerzett információk alapján hárman jelentek meg nála éjjel, betörték az ajtót, majd pénzt követeltek tőle. Ennek önként nem tett eleget, ezért tettleg bántalmazták, a lakást átkutatták, végül pénzt, televíziót és két gázpalackot vittek el tőle. Az idős hölgy az előzetes orvosi vizsgálatok alapján 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A forró nyomos üldözés során a mezőtúri rendőrök hely- és személyismeretének köszönhetően látókörükbe került egy testvérpár és az idősebbik fivér felesége. Az egyenruhások a 22 éves szarvasi férfit és 21 éves feleségét, valamint a 24 éves mezőtúri férfit elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, majd a nyomozók rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki őket.

A gyanúsítottak beismerő vallomást tettek. A nyomozók több helyszínen is kutatást végeztek, melynek eredményeként a lopásból származó gázpalackokat és a televíziót megtalálták és lefoglalták.

Mindhárom gyanúsítottat őrizetbe vette a nyomozó hatóság, és előterjesztést tettek letartóztatásukra.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek