HÁROM NAP, HÁROM LOPÁS

Egy miskolci férfi munka reményében érkezett Kisújszállásra, de ehelyett inkább lopott. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a férfit.

https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/harom-nap-harom-lopas

Egy kisújszállási lakos tett bejelentést a rendőrségre, mert ismeretlen tettes feltörte a lakótelepi garázsát. A helyiségből 80 ezer forintnyi értéket vitt magával a jogsértő. A rendőrök adatgyűjtést követően előállítottak a Kisújszállási Rendőrőrsre egy 21 éves miskolci lakost, aki elfogása pillanatában beismerte a lopást. Az értékeket egy lakatlan házba vitte, ahol a nyomozók kutatás során mindent megtaláltak.

A rendőrök nemcsak egy bűncselekményt róttak a férfi terhére, hisz a megalapozott gyanú szerint Kisújszálláson egy lezáratlan gépkocsiból márkás felsőket, parfümöt tulajdonított el. Az egyik mellény zsebében – a sértett elmondása szerint – egymillió forint is volt. Gyanúsított kihallgatása során beismerő vallomást tett, de azt tagadta, hogy a mellényben nagy összeg lett volna. Bevallotta azonban, hogy egy kerékpárt is ellopott, amit később értékesíteni akart.

A Karcagi Rendőrkapitányság lopás vétség és kétrendbeli lopás bűntett elkövetése miatt folytat nyomozást.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek