MINDENRE FELKÉSZÜLTEK

Arra viszont nem, hogy az egyik hajnalon a rendőrök kopogtatnak be a vevők helyett. A gyanú szerint két karcagi férfi kábítószer eladásából élt.

Az illegális szert és a felhalmozott bűnös vagyont gáz-riasztó fegyverekkel, ajtóriasztóval és kamerával védték.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a rendőrök őrizetbe vettek egy jászkiséri dílert, most a karcagiakon volt a sor. A Karcagi Rendőrkapitányságon folyamatban lévő eljárásban gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy két helyi férfi – egymástól függetlenül – a városban kábítószer-kereskedelemmel foglalkozik, és füst, valamint kristály nevű szerrel látják el a fogyasztókat.

A rendőrök a 24 és 27 éves férfit 2023. szeptember 13-án elfogták, és előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozók mindkettőjüket kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették őket, és kezdeményezték letartóztatásukat. A lakásukon tartott kutatás során több gáz-riasztó fegyvert, légfegyvert, mérlegeket és droggyanús anyagot találtak a rendőrök. Vagyonvisszaszerzés keretében pénzt, több mobiltelefont, tabletet, laptopot, órát, arany ékszert és egy gépjárművet foglaltak le.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14