HALÁLOS LAKÓHÁZTŰZ TÚRKEVÉN

Túrkevén, az Ecsegi utcában egy földszintes lakóépületben keletkezett tűz. A tűzeset következtében egy ember meghalt. A nyugalom megzavarására alkalmas tudósítás következik.

Túrkevén, az Ecsegi utcában egy földszintes lakóépületben keletkezett tűz. Az esethez a mezőtúri hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók vonultak.

-Az égő lakásba behatoltunk, a tüzet eloltottuk, majd a szellőztetést megkezdtük. A kiérkező mezőtúri kollegák további felderítés során három darab propánbutángáz-palackot kivittek az épületből. Az oltás közben az egyik helyiségben egy személyt találtunk, aki vélhetően a tűz következtében elhalálozott. Az anyagi kár jelentős, keletkezési okot a hatóságok vizsgálják – számolt be az esetről a túrkevei tűzoltóság.

Az esetről a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság is tájékoztatta televíziónkat. Az illetékesek megerősítették, hogy az épületben egy embert találtak.
– A mezőtúri tűzoltók légzőkészülékben, hőkamerával átvizsgálták a házat. Az egységek kivittek három háztartási méretű gázpalackot az épületből, majd átszellőztették azt. A helyszínre a társhatóságok és a mentők is kiérkeztek – számolt be az igazgatóság.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek