A Városháza Kántor Sándor termében, immáron második alkalommal került megrendezésre a Kávészünet elnevezésű program.

A rendezvényre a helyi telephellyel rendelkező, legnagyobb iparűzési adót befizető vállalkozások voltak hivatalosak.

A program elsősorban a vállalkozások és az önkormányzat produktív együttműködését helyezte fókuszba.
Az eseményen jelen volt Szepesi Tibor polgármester, Pántya József útépítési beruházásokért felelős helyettes államtitkár, Páldi Tamás a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Önkormányzati Hivatal Térségfejlesztési és Külügyi Iroda irodavezetője, valamint Karancsi Tamás a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Területfejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft ügyvezetője.

Ahogyan a polgármester rámutatott, fontos, hogy a helyben működő vállalkozások vezetőivel rendszeresen találkozzanak, ezáltal olyan fórumot biztosítva nekik, ahol különböző témákban hasznos és számukra fontos információkat kaphatnak.
-Kell egy olyan kapcsolat az önkormányzat és a vállalkozói réteg között, amely biztosítani tudja azt, hogy fejlődni tudjon a város, hogy megismerjük egymás gondolatait és elképzeléseit annak érdekében, hogy közösen, együtt munkálkodva tudjuk fejleszteni a településünket. Súlyponti feladat az, hogy a már meglévő munkahelyek továbbfejlődjenek, valamint újak jöhessenek létre. Ez az iparűzési adón keresztül hasznos az önkormányzatnak is, hiszen abból tudunk különböző elképzeléseket megvalósítani. Tehát kiemelt tényező, hogy egymásra támaszkodjunk, emiatt lényeges az, hogy ismerjük egymást elképzeléseit, lehetőségeit és megosszuk azokat az információkat, amelyek szükségesek a közös cél eléréséhez-emelte ki a városvezető.

A polgármester a továbbiakban elmondta, hogy míg az elmúlt alkalommal adóügyi és energetikai kérdésekkel foglalkoztak, addig a mostani összejövetel a pályázati lehetőségeket, valamint az M4-es gyorsforgalmi út fejlesztését vette górcső alá.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek