A rendőrök is köszöntötték ma a hölgyeket

Március 8-án kora reggel a református templom előtt a Karcagi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály rendőrei a nőnap alkalmából köszöntötték az autóvezető hölgyeket!

A rendőrök megállították a hölgy járművezetőket, ellenőrizték a passzív biztonsági eszközök - gyermekülés, bekapcsolt biztonsági öv - használatát is, hiszen azok életeket menthetnek. A megállított kerékpárosoknál pedig a kötelező eszközök meglétét nézték meg. A szabályosan közlekedő hölgyeknek dr. Karsai Lajos r. alezredes, kapitányságvezető és munkatársai a nőnap alkalmából egy-egy szál virágot adott át és kívánt balesetmentes vezetést.

Fodor Hajnalka nagyon meglepődött, amikor megállították, de nagyon szépen köszönte a virágot. Szép gesztus volt.

Kiss Virág Barbarának nem jól indult a reggel, így amikor az iskolába kerékpárral igyekvő diákot a rendőrök megköszöntötték, már boldogan ment német órára.

Décsei Erzsébet kissé meglepődött, amikor leintették a rendőrök, de az igazoltatás helyett kapott virág jólesett számára, kedves gesztusnak tartotta.

Keléné Deák Krisztina is örült a virágnak, szerinte is szép gesztus volt ez a rendőröktől.

Amikor Tóthné Nagy Dóra meglátta, hogy leinti a rendőr igazoltatáshoz, kicsit megijedt, mint mindenki, ha rendőrt lát, de amikor megkapta a virágot, már ő is boldog volt.

Bartháné Rózsa Beáta kislányával biciklizett az iskolába, amikor leintették a rendőrök. Petra kicsit meg is szeppent a rendőröket látva, de a virágnak ő és édesanyja is örült.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek