JÓL HALAD A KIVITELEZÉS

Szepesi Tibor polgármester, valamint a Karcag Városi Önkormányzat képviselő-testületének FIDESZ-KDNP frakciójának tagjai megtekintették a milánói világkiállítás pavilonjának folyamatban levő munkálatait.

Ahogyan Szepesi Tibor polgármester elmondta, számos projektet igyekeztek bemutatni az elmúlt időszakban, hogy milyen ütemben haladnak a város fejlesztései.

-A mai alkalommal a milánói pavilont nézhettük meg. Szembetűnő, hogy ütemesen és a terveknek megfelelően halad az építkezés. Jelenleg a föld felszíne alatti munkálatok zajlanak, ahol olyan kiszolgáló helyiségek kapnak majd helyt, amelyek elengedhetetlenek a pavilon működéséhez. Így ruhatár, szociális blokkok, irodák, kazánház és így tovább. Az építkezés fázisát tekintve a várható befejezés időpontja 2023 őszére tehető. Az elkészülte után várhatóan kulturális egységként fog üzemelni.

Azt szeretnénk és azon dolgozunk, hogy olyan meghatározó része legyen a városnak, a térségnek és akár az országnak is, amelyben a kunok múltjával, a jelenével és a jövőjével kapcsolatos bepillantást engedélyez majd az ide látogatók számára-mondta el a városvezető.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek