HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra legfontosabb rendőrségi híreiből

Az elmúlt 24 órában történt.


A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában négy, személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei négy ittas járművezetővel szemben intézkedtek, továbbá egy személyt fogtak el az ellene érvényben lévő körözés alapján.

Egy helyi lakos személygépkocsival közlekedett Tiszabő külterületén 2022. április 10-én az esti órákban. A sofőr egy jobbra ívelő útkanyarulatban megcsúszott járművével és a menetiránya szerinti jobb oldali útárokba csapódva, a tetejére borulva állt meg. A baleset következtében a járművezető és három utasa – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét, hogy mindig az út és a látási viszonyoknak megfelelően közlekedjenek! A gépkocsi sebességét úgy válasszák meg, hogy az adott útviszonyoknak megfelelően – ami lehet egy útkanyarulat, vagy kereszteződés – a váratlanul fellépő helyzetekre időben, baleset bekövetkezése nélkül tudjanak reagálni.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14