Hírek Jász-Nagykun-Szolnok Megyéből

Az elmúlt 24 órában történt.

 

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei egy személyt fogtak el az ellene érvényben lévő körözés alapján, továbbá két ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Egy dévaványai lakos közlekedett személygépkocsival Kisújszállás irányából Ecsegfalva felé, 2021. március 11-én, a kora délutáni órákban. A sofőr haladása során nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét, ezért a bal oldali útárokba sodródott, ahol egy fának ütközve állt meg. A gépkocsivezető és utasa a baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett.

Egy helyi lakos elektromos kerékpárral közlekedett Mezőtúr belterületén, 2021. március 11-én, a délelőtti órákban. A kerékpáros egy útkereszteződéshez érve balra kívánt kanyarodni, azonban nem észlelte, hogy kerékpárja előzését már megkezdte egy személygépkocsit vezető sofőr és érintőlegesen összeütköztek. A baleset következtében az elektromos kerékpáros – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek