Print this page

Valenti napra készülnek a virágboltosok

Február 14. minden év egyik legromantikusabb napja. Ilyenkor a virágboltok megtelnek vörös rózsákkal, különleges csokrokkal és Valentin-napi édességekkel, kiegészítőkkel.

 

Szalai Zsuzsa virágkötővel az idei virágtrendekről beszélgettünk.

készülnek a Valentin-napra, hiszen be kell tartani az előírásokat. A rugalmas kiszolgálásról szól az idei év, hogy megszüntessék a várakozást a boltban. Az előkészületek így most hosszabbak, mint korábban.


Az idei újdonságokat tekintve megjelentek a nem megszokott, nagyon elegáns dobozok, ahol a minőség és elegancia számít, de a korábbi bordó és vörös virágszínek mellé jön idén a rózsaszín több árnyalata és a fehér, valamint ezek kombinációja. A dobozok egyedi stílusúak, s már nemcsak virág, hanem édesség, ékszer, egyéb apró kedves dolgot is lehet meglepetésként a doboz aljába eldugni. A kis apró figurák, kedves üzenetek is megvannak a szalagokon már.
Minden korosztály számára lehet már apró kedvességet vásárolni az üzletben férfiaknak szóló ajándék is van.


A jelen helyzetben a virágcsokor házhoz szállítása is működik Valentin-napkor. Keresettek tartós selyem virágokat, hiszen utóbbiból is vannak már nagyon jó minőségűek és lesz, aki cserepes virágot kér szerelmének. Lesz, aki nagy ajándékdobozt kér, van, aki csak egy szál rózsát.