Valenti napra készülnek a virágboltosok

Február 14. minden év egyik legromantikusabb napja. Ilyenkor a virágboltok megtelnek vörös rózsákkal, különleges csokrokkal és Valentin-napi édességekkel, kiegészítőkkel.

 

Szalai Zsuzsa virágkötővel az idei virágtrendekről beszélgettünk.

készülnek a Valentin-napra, hiszen be kell tartani az előírásokat. A rugalmas kiszolgálásról szól az idei év, hogy megszüntessék a várakozást a boltban. Az előkészületek így most hosszabbak, mint korábban.


Az idei újdonságokat tekintve megjelentek a nem megszokott, nagyon elegáns dobozok, ahol a minőség és elegancia számít, de a korábbi bordó és vörös virágszínek mellé jön idén a rózsaszín több árnyalata és a fehér, valamint ezek kombinációja. A dobozok egyedi stílusúak, s már nemcsak virág, hanem édesség, ékszer, egyéb apró kedves dolgot is lehet meglepetésként a doboz aljába eldugni. A kis apró figurák, kedves üzenetek is megvannak a szalagokon már.
Minden korosztály számára lehet már apró kedvességet vásárolni az üzletben férfiaknak szóló ajándék is van.


A jelen helyzetben a virágcsokor házhoz szállítása is működik Valentin-napkor. Keresettek tartós selyem virágokat, hiszen utóbbiból is vannak már nagyon jó minőségűek és lesz, aki cserepes virágot kér szerelmének. Lesz, aki nagy ajándékdobozt kér, van, aki csak egy szál rózsát.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek