Letartóztatásban a kunhegyesi férfi

A Karcagi Járási Ügyészség indítványt tett egy 54 éves kunhegyesi férfi letartóztatására szexuális erőszak bűntette miatt.

 

Megrázó tudósítás következik

A Karcagi Járási Ügyészség indítványt tett egy 54 éves kunhegyesi férfi letartóztatására szexuális erőszak bűntette miatt.

Az ügyészség indítványa szerint a férfi a 2020. október elejétől december közepéig terjedő időszakban, kunhegyesi lakásában, több alkalommal szexuális cselekményekre bírta rá a vele közös udvarban lakó szomszédja öt éves kislányát.
A férfi kihasználta azt, hogy a kiskorú sértett édesanyja megengedte gyermekének, hogy átjárjon a szomszéd lakásába játszani. A férfi az őt meglátogató kislányt rendszeresen megkérte arra, hogy vetkezzen meztelenre. A kiskorú sértett pedig több esetben engedelmeskedett a felnőtt kérésének. Ilyenkor a férfi szeméremsértő módokon simogatta a kiskorú sértettet.

Az ügyészség azért indítványozta a gyanúsított letartóztatását, mert fennáll annak a veszélye, hogy szabadlábon hagyása esetén a tanúk befolyásolásával megnehezítené a bizonyítást, továbbá újabb hasonló bűncselekményt követne el.
A nyomozási bíró 2021. február 5-én elrendelte a gyanúsított letartóztatását. A gyanúsított és védője által bejelentett fellebbezés folytán a kényszerintézkedésről a Szolnoki Törvényszék, mint másodfokú bíróság hoz végleges döntést.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek