ÉBREDEZIK A TISZA-TÓ

Ébredezik a Tisza- tó. Az áprilisi, váratlanul jó időben több ezren keresték fel az ország egyik legdinamikusabban fejlődő idegenforgalmi célpontját. A hónap közepe visszavetette ugyan a forgalmat, de az igazi szezon még csak ezután kezdődik.

Már volt szerencsénk ízlelgetni a kifejezést, miszerint áprilisi kánikula. A hónap első felében már volt olyan nap, amikor a harminc fokot is súrolta a maximum- hőmérséklet. A jó idő pedig a Tisza-tó látogatottságára is jótékonyan hatott.

NAGY TÍMEA:
Nagyon jólérezzük magunkat. Gyönyörű az idő, szépek voltak a halak, ez az egész. Mi Esztergomból jöttünk utazócsoporttal. Most vagyunk itt először, a tulipánkertben is voltunk és tényleg csodálatos ez az időjárás.

Mint általában, amikor beköszönt a jó idő, a horgászok után a kerékpárosok az elsők, akik megszállják Magyarország legnagyobb mesterséges vízfelületének környékét.

A napsütéses napokon több ezren tekertek hosszabb- rövidebb távon a tó körül. De természetesen szép számmal voltak olyanok is, akik a közlekedésnek egy kényelmesebb válfaját választották.

Igaz ugyan, hogy a hónap közepére október közepi- november eleji lett az időjárás a Tisza-tó körül is, de egészen biztos, hogy lesz még tavaszi meleg és nyári kánikula. Mindkettő nagyon jótékony hatást tud gyakorolni a tó idegenforgalmára.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek