TÍZ DÍLER RENDŐRKÉZEN

Nagyszabású, összehangolt akcióban, több mint 180 kolléga közreműködésével csaptak le a rendőrök Jászapátiban és Hevesen új pszichoaktív anyaggal kereskedőkre.

A jászberényi rendőrök több hónapos nyomozást követően összehangolt akciót tartottak 2024. április 15-én hajnalban. Jászapátiban kilenc, míg Hevesen három helyszínen csapott le a több mint 180 rendőr. A nagyszabású akcióban Jász-Nagykun-Szolnok rendőrein kívül Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád-Csanád, Nógrád és Békés vármegyei kollégák, valamint a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozóiroda kutyavezetője és ügyészek is részt vettek.

A rendőrök nyolc férfit és két nőt állítottak elő, és hallgattak ki gyanúsítottként bűnszervezetben elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett miatt. A nyomozók kutatás során kábítószergyanús anyagokat, valamint vagyonvisszaszerzés keretében ékszereket, órákat, mobiltelefonokat, bútorokat, eurót, több millió forintot, valamint gépjárműveket foglaltak le, és három ingatlant vettek zár alá.

A hatóság nyolc gyanúsított őrizetbevételét rendelte el, és kezdeményezték letartóztatásukat.

 

Forrás: infokarcag.hu

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek