KERÍTÉSBE SZORULT A RIADALOM MIATT

Az újévet köszöntő hang- és fényhatások az állatok számára rendkívül félelmetesek, megriadnak és fejvesztve menekülnek előlük.

A szilveszteri tűzijáték vezetett kevés híján tragédiához Törökszentmiklóson, ahol egy kutyus menekülés közben a ház kerítésébe szorult és megsérült.

Egy törökszentmiklósi asszonynak a kutyája alig úszta meg élve a szilveszteri petárdázást. A robbanásoktól az eb annyira megriadt, hogy el akart menekülni, de a kovácsoltvas- kerítésen fennakadt. A díszlándzsa felsértette a bal lába körüli területet, komoly sérülést okozva.

FEHÉRNÉ NÉMETH GABRIELLA:
A szomszédunk szólt a tűzoltónak, mert próbált minket felhívni egy régi számon, de az már nem működik és egyszer csak kinéztem az ablakon, vagyis rám verték az ablakot, mert így nem gondoltam, hogy, hát zúgott a kocsi, meg beszélgettek, szilveszterkor nem gondoltam, hogy ez probléma. És ahogy kinéztem, mondom: jó Isten, itt van a tűzoltó előttünk! Először arra gondoltam, hogy kigyulladt a ház, ahogy lövöldözték a petárdát, aztán a férjem meg rohant ki, hogy azt mondja, hogy beszorult a kutya a kerítésbe.

A tűzoltók a kerítés rácsának szétfeszítésével tudták kiszabadítani a kétségbeesett állatot. A kutya szőre és a vérnyomok napokkal a petárdázás miatti menekülés után is látszanak a kerítésen, illetve a kerítésoszlopon.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek