Felújítási munkák zajlanak

Felújítási munkák zajlanak a Kátai Gábor Kórház szakrendelői részében

- erről Nagyné László Erzsébet főigazgatót kérdeztük.

- Örömmel számolhatok be róla, hogy a szakrendelői rész a földszinten és közvetlenül az első emeleti fölötte lévő részen több rendelő le van zárva paravánnal, de ez mégsem jelenti azt, hogy a járó beteg szakrendelés ezeken a területeken szünetelne - mondja az intézmény vezetője.


- Sikerült megnyernünk egy uniós forrásból támogatott pályázatot, ami kimondottan az intézmény járó beteg szakrendelés rendelőinek a felújítására vonatkozik, hiszen a betegek által használt területeken látszik, hogy nem mindenhol történt meg a felújítás, mert nem fért bele az előző ütembe.

Ez most megvalósulhat folyamatos működtetés mellett, így nagyon fontos, hogy ez idő alatt sem kell a betegeknek más kórházba átmennie. Jelenleg a Tüdőgondozó szakrendelés, az emeleten a gyermekgyógyászat, urológia, diabetológia felújítása zajlik, ezen rendelők ideglenes helyen működnek. A fenti rendelők még idén visszaköltöznek a felújított részbe és akkor lezárunk egy másik részt és majd ott folytatódnak a munkák. Természetesen ezek a rendelések is a felújítás alatt is folyamatosan működnek majd a kórházban, csak nem az addig megszokott helyen. A rendelések pontos helyszíneiről a helyi sajtóban, rendelőkben is tájékoztatjuk a területi ellátási kötelezettségünkhöz tartozókat, de a kórház honlapján is megtalálhatóak ezek az információk - mondta Nagyné László Erzsébet.