Karácsonyi ünnepséget tartottak a Kátai Gábor Kórházban

Karácsonyi ünnepséget tartottak a Kátai Gábor Kórházban,

melyen részt vett Pánti Ildikó önkormányzati képviselő is.

Az aulában a feldíszített karácsonyfa előtt Nagyné László Erzsébet főigazgató köszönte meg a kórház orvosainak, ápolóinak, s minden dolgozójának a betegek gyógyításáért, rehabilitációjáért végzett éves odaadó munkáját. A közelgő ünnep előtt pedig mindenkinek békés, boldog karácsonyt kívánt.

Szilágyi Lajosné, a Kátai Alapítvány kuratóriumi elnöke jelképesen itt adta át azt a 24 korszerű betegágyat, amit eddig bérelt a kórház, s most az alapítvány megvásárolt azt az intézmény számára.

A gyógytornászok is kaptak modern eszközöket, melyet a napi munkájukban, a rehabilitációban tudnak használni. A kórháznak még 24 használt számítógépet - mely a jelenlegieknél modernebb - is vásárol az alapítvány, ezzel is segítve az adminisztratív munkát.

A köszöntők után a Szent Pál Marista Általános Iskola diákjai pásztorjátékot adtak elő, a kórház Medi Song kórusa, mely Kátainé Nyakó Edit vezetésével vasárnap a református nagytemplomban az Omega együttessel is fellépett, ünnepi dallamokkal kedveskedett a jelenlévőknek.