Eltünés miatt keressük Disznós Juliánna 70 éves Karcagi lakost

Eltünés miatt keressük Disznós Juliánna 70 éves Karcagi lakost

aki 2017.01.03-án reggel 7-óra körül otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, otthonába nem tért vissza, tartózkodási helye ismeretlen.

A néni időskori demenciában szenved emiatt térben időben nehezebben tájékozódik és nem az időjárásnak megfelelően öltözködik, gyógyszereket is szed amikhez ha nem jut hozzá rövid időn belül életveszélybe kerülhet!

Az eltűnt néni 164cm magas 50kg ősz hajú. Eltünésekor valószinű hiányos öltözetben hálóingben-fürdőköpennyben és papucsban indulhatott el, esetleg egy piros táska is lehet nála. Telefonja nem elérhető nem tudjuk magával vitte e ahogy arról sincs egyenlőre infonk iratai nála vannak e.

Karcagon a Dózsa György úton lakik utoljára a Deák körúton vélte látni egy szemtanú de felbukkanhat Karcag bármely pontján valamint a temetők környékén és az ahhoz vezető utakon. Kérjük ha látta a nénit vagy felismeri esetleg információja van tartózkodási helyéről hívja a rendőrséget a 112 segélyhívón vagy értesítse lányát Szabó Antal Bettinát a 06706007521-es telefonszámon.