Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

Az elmúlt napon a megyei rendőrei hat személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

Egy 42 éves férfi 2020. április 19-én 17 óra és április 20-án 5 óra között bement egy jászárokszállási családi házba, és magához vette a melléképület kulcsait, ahonnan szerszámgépeket és több üveg szeszesitalt vitt el. A helyi lakos 2020. április 20-án 16 óra körül megjelent egy másik jászárokszállási ingatlannál, aminek betörte az ablakát és  bement a házba. A betörőt tette közben azonban megzavarták, és elhagyta a helyszínt. A rendőrök adatgyűjtést követően azonosították és elfogták a jogsértőt, akit előállítottak a Jászberényi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették. Az ellopott tárgyakat a rendőrök megtalálták és visszaadták a sértett részére. 

A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás bűntett és lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.