Mentősnek adta ki magát, így csalt

Országszerte károsított meg szállásadókat egy férfi, aki mentősnek adta ki magát, pedig soha nem dolgozott a mentőszolgálatnál.

 

Egy internetes oldalon foglalt szobákat, majd mindenhonnan a foglalás lejárta előtt és fizetés nélkül távozott. Gyulára egy apartmanházba január 6-án érkezett három napra. A szolgáltatást nem fizette ki, ezért az apartman üzemeltetője január 13-án feljelentést tett – közölte a rendőrség oldalán.

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei egy hét alatt elfogták az utazgató férfit január 21-én hajnalban a Pest megyei Nagykátáról, egy panzióból állították elő.
A 28 éves férfi a legtöbbször mentősnek adta ki magát és az elmúlt hónapokban a gyanú szerint öt megyében követett el bűncselekményeket.

Tavaly szeptember 24-én szabadult a börtönből és már azon a napon is foglalt szobát. Általában lopott mentőskabátban jelent meg az interneten lefoglalt szálláshelyeken. Gyakran útközben, vonatról intézte a foglalásokat úgy, hogy kölcsönkérte utastársai telefonját. Arra hivatkozott, hogy a munkája miatt, hivatalos ügyben utazik, ezért tudott szobákat foglalni. Mindenhonnan fizetés nélkül távozott és több helyről lopott is, televíziókat, kulcsokat vitt el. A gyulai rendőrök először előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, ott megtörtént a kihallgatása. Ezután Békéscsabára vitték, ahol a csalás és lopás miatt őrizetbe vett férfinek a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájában biztosítottak szoba helyett egy zárkát – tette hozzá a rendőrség.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14