A világ legjobb irodaépületének választották a Mol Campust egy nemzetközi versenyen

A világ legjobb irodaépületének választották a Mol Campust az idei FIABCI World Prix d\'Excellence nemzetközi ingatlanfejlesztési nívódíjpályázaton - közölte a Mol pénteken az MTI-vel.

Az épületegyüttest két első díjjal jutalmazták irodaház és a környezettudatos építés kategóriában. Az elismeréseket a verseny szingapúri díjátadóján nyújtották át a győzteseknek - írták.

A Mol 2022 decemberében átadott új székháza csaknem 86 ezer négyzetméteres új székháza 2500 alkalmazott munkahelye - olvasható a Mol Campus honlapján. A beruházást a társaság saját forrásból finanszírozta, ennek költségeit üzleti titoknak tekintik. Az épületet a londoni Foster + Partners és magyarországi partnerük, a Finta és Társai Építész Stúdió tervezte.

Az 1951-ben alakult, több, mint 60 országban tevékenykedő Nemzetközi Ingatlanszövetség, a párizsi székhelyű FIABCI minden évben megrendezi a Nemzetközi Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatot (FIABCI World Prix d'Excellence), amelynek célja a legsikeresebb ingatlanfejlesztések kiválasztása és elismerése. A 30 évvel ezelőtt útjára indított FIABCI World Prix d'Excellence a világ legrangosabb ingatlanfejlesztési pályázata, amelynek történetében eddig öt kontinens 37 országának ingatlanfejlesztői szerepeltek eredményesen.

Fotó: Facebook - Mol Campus

 

Forrás: infokarcag.hu

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.