Évkezdés a maristásoknál

A 2021-es évet gyógyultan teljes létszámban kezdték - mondta Dánielné Kacsó Andrea, a Szent Pál Marista Általános Iskola igazgatója,

 

aki arról is szólt, hogy a szülőket tájékoztatták a járványügyi szabályokról, hiszen volt egy hét leállás.

Az elővigyázatosság érdekében most már tanórán is kötelező a maszk használata, a beléptetésen is szigorítottak.

A következő hetekben még van lehetőség javítására, a jegyekről decemberben a szülőket is tájékoztatták, egy pedasszisztens is segít a felzárkóztatásban, a tanulószobákban 4 óráig szintén van tanulási segítség.

A nyolcadikosokat is segítik a pályaválasztásban, októberben még megtarthatták zárt körben a fórumot, ahol gyerekenként egy szülő is ott lehetett és öt iskola tartott tájékoztatót. Az iskoláktól kapott filmeket, szórólapokat is szétosztották, van, aki Debrecenben, Kisújszálláson vagy Karcagon tanul tovább. A jövő héttől a szülőkkel egyeztetnek az osztályfőnökök.

A leendő elsősöket is megkeresték az adott lehetőség mellett, s most óvodai rajzpályázatot hirdettek nekik. Az eredményhirdetésre meghívják majd őket, hogy ismerkedhessenek az iskolával.

A februári farsangi felvonulást és márciusban foglalkozásokat terveznek az óvodásoknak. Szeretnék megtartani a passiót is, ha a járványügyi helyzet megengedi.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14