Két baleset, egy tűz

Tegnap mindössze három beavatkozást végeztek a tűzoltók.


Hulladék és egy ágy égett egy használaton kívüli családi ház egyik szobájában tegnap délután Fegyverneken, a Temető úton. A törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral avatkoztak be, illetve a födémszerkezetet is átvizsgálták.

Szalagkorlátnak ütközött egy rakomány nélküli nyerges vontató tegnap késő délután az M44-es autóúton, Kunszentmárton külterületén, a Békéscsaba felé vezető forgalmi sávban. A kunszentmártoni hivatásos tűzoltók biztosították a helyszínt, a kamion sofőrjéhez mentők érkeztek a helyszínre,

Villanyoszlopnak ütközött, majd a vízelvezető árokban tetejére borulva állt meg egy személygépkocsi tegnap este Jászárokszálláson, a Rákóczi utcában. A baleset során a pózna kitört. A helyi önkormányzati tűzoltók kiérkezésére mindkét utas elhagyta a járművet. Az egység egy porral oltóval biztosította a helyszínt és fényárbócot telepített, majd a rendőrségi helyszínelést követően az autót kerekeire állította és áramtalanította, végül pedig megtisztította az úttestet. A baleset két érintettjét a mentők ellátták.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14