Mérséklődött a szabadtéri tüzek száma

Kisebb szabadtéri tüzek és egy közlekedési baleset volt, ami a tűzoltók eseménynaplójába került tegnap.

Lesodródott az útról és egy bozótos területre csapódott egy személygépkocsi tegnap hajnalban a 32-es számú főúton, Alattyán külterületén. Az esethez a jászberényi hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították az autót. A mentők a kocsi sofőrjét kórházba szállították.

Mintegy ezer négyzetméternyi területen kapott lángra az aljnövényzet tegnap délelőtt a szolnoki Delta utcában. A tűz terjedését az erős szél segítette. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói két vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Száraz fű égett tegnap délután Mezőtúr külterületén. A város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral fékezték meg a lángokat. Alig egy órával később szintén riasztást kapott az egység a mezőtúri Kinizsi Pál utcába, ahol korábban növényi hulladék égett, amely újfent füstölni kezdett. A tűzoltók itt is egy vízsugarat vetettek be.

Száraz fű égett ötven négyzetméternyi területen tegnap este Poroszlón, a Kétútközi úton. A tiszafüredi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal szüntették meg a problémát.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.