FELHÍVÁS - Karcagi Polgármesteri Hivatal ügyfelei részére

A kormány az élet-és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében- a 478/2020. (XI.3.) Korm. rendeletben – 2020. november 4-től Magyarország egész területére veszélyhelyzetet hirdetett ki.

Tekintettel a veszélyhelyzet elrendelésére, illetve a járvány terjedésének megakadályozása érdekében, arra kérem a Karcagi Polgármesteri Hivatal ügyfeleit, hogy 2020. november 9-től visszavonásig személyes ügyintézésre csak előre egyeztetett időpontban jelenjenek meg.

Javasoljuk, hogy elsősorban az alábbi módokon intézzék ügyeiket:

Levélben:
A Karcagi Polgármesteri Hivatal (5300 Karcag, Kossuth tér 1.) bejáratánál lévő postaládába elhelyezve postán megküldve (cím: Karcagi Polgármesteri Hivatal, 5300 Karcag, Kossuth tér 1.)
https://karcag.hu/e-ugyintezes/ címen megjelölt elektronikus ügyintézési felületeken
E-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefonon: 06 59500610


Közös felelősségünk a családunk, az embertársaink, illetve a saját egészségünk megóvása, védelme! Ne engedjünk teret a további fertőzésnek, így tisztelettel kérünk mindenkit arra, hogy a felhívásban foglaltaknak megfelelően cselekedjenek!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.