Kurucz Testvérek Birkózó Emlékverseny

A Sportcsarnokban rendezték meg a Kelet-Magyarország Régió Diák I. szabad fogású birkózó versenyét, amely egyben a 24. “Kurucz Testvérek Birkózó Emlékversenye is volt egyben.

Az ünnepélyes megnyitón Kurucz István, a KSE Birkózó Szakosztályának elnöke és Bácsi Péter, a Magyar Birkózó Szövetség (MBSZ) szakmai igazgatója köszöntötte a 27 szakosztály megjelent 100 versenyzőjét.

Az országos vezető elismeréssel szólt a keleti régió szakosztályainak a munkájáról, amely a jelenlegi helyzetben egyáltalán nem könnyű, hiszen sok iskolában nem tarthatóak edzések. Az indulóknak sikeres versenyzést kívánt, majd elkezdődött a verseny, amely a jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel zártkapus volt, az MBSZ előírás szerint.

A versenyen a Magyar Birkózó Szövetség elismerését kapta a karcagi birkózó sport támogatásáért Gazsó Imre, egykori karcagi birkózó, valamint Tóth László és Besze János helyi vállalkozók.

A megmérettetésen két szőnyegen zajlottak a selejtezők, elődöntők majd a döntők. A KSE négy versenyzője vett részt a versenyen kisebb-nagyobb sikerrel.

Mint Kurucz Istvántól megtudtuk, jövőre a 25. Kurucz testvérek emlékversenyen szeretnének megemlékezni László Márton egykori edzőről, neves birkózóról is.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14