Rendhagyó módon, betartva az egészségügyi előírásokat tartották az idei Gólyahét rendezvényeit a Karcagi Nagykun Református Gimnázium és Egészségügyi Szakgimnáziumban - tudtuk meg Tóth Barna igazgatótól.

Szeptember első hetében Berekfürdőben, a Megbékélés Házában tartott gólyatábor már jó alkalom volt a 9-es osztályközösségek tagjainak az ismerkedésre, betartva az akkor előírt higiéniai előírásokat. A sok vicces feladat összekovácsolta mindhárom osztály tagjait, s közben megismerkedtek egymással is a közösségek.

Azóta szigorodtak az előírások, kézfertőtlenítés, maszkviselés az iskolában, de nem akarták elhalasztani a gólya hetet, így a héten három nap, a szünetekben az iskolában kaptak vicces feladatokat a diákönkormányzat tagjaitól a legkisebb refisek. Ebben volt udvari ügyességi feladat, rajzos de gyűjtögetős is.

A gólyahét - gólyaavatóval, azaz a 9-sek vicces fogadalom tételével és a 10-esek műsorával ért véget, amit most az iskola tornatermében rendeztek meg zárt körben, a szülők és a meghívott vendégek jelenléte nélkül. Itt adták át a heti versenyek díjait is.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14