LÁBBELIRE GYÚRTAK

A karcagi rendőrök két tiszaburai lakost hallgattak ki gyanúsítottként, akik a gyanú szerint többek között 35 pár sportcipőt tulajdonítottak el egy helyi edzőteremből.

A Karcagi Rendőrkapitányságra 2023. június 2-án délelőtt bejelentés érkezett, miszerint az éjszaka ismeretlen bement egy tiszaburai edzőterembe, és onnan 35 pár cipőt, 3 focilabdát, a kamerarendszer beltéri egységét, valamint több doboz édességet tulajdonított el, több százezer forint értékben.

A helyszínre érkező rendőrök adatot gyűjtöttek, tanúkat hallgattak ki, valamint elemezték a rendelkezésre álló kamerafelvételeket. A felvételek megtekintése során – személyismeretüknek köszönhetően – azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőit. Még a bejelentés napján délután elfogtak és előállítottak a Kunhegyesi Rendőrőrsre egy 26 éves tiszaburai férfit és fiatalkorú társát, akiket a nyomozók lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgattak. A rendőrök több címen tartottak kutatást, és több pár lábbelit lefoglaltak.

A Karcagi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetése miatt folytatja az eljárást.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14