HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 72 óra rendőrségi híreiből

Az elmúlt három napon a vármegye rendőrei 4 személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint 11 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában 4 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2023. június 2-án 15 óra 15 perckor Szolnok belterületén. A rendelkezésre álló adatok alapján egy helyi lakos közlekedett kerékpárral az Áchim András utcában, majd a Rozmaring utcába balra kívánt bekanyarodni, de kanyarodási manővere megkezdésekor nem győződött meg arról, hogy előzését megkezdte egy személygépkocsi, így annak nekiütközött. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a kerékpáros 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Egy ecsegfalvi lakos közlekedett személygépkocsival 2023. június 3-án 7 óra 55 perckor Törökszentmiklós külterületén a 4-es számú főúton, Fegyvernek irányából Szolnok felé. Haladása során balra kívánt kanyarodni a 42103-as számú mellékútra, azonban nem biztosított elsőbbséget a vele szemben szabályosan közlekedő személygépjárműnek és összeütköztek. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – az egyenesen haladó gépjármű sofőrje és utasa, valamint a másik gépkocsi két utasa 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14