HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

A hosszú hétvége eseményei.

Az elmúlt négy napon a vármegye rendőrei 5 személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint 18 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt négy napban 5 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2023. május 26-án 12 óra 45 perckor Besenyszög külterületén. A rendelkezésre álló adatok alapján egy nagykörűi lakos közlekedett személygépkocsival Szolnok irányából Nagykörű irányába a 3224-es számú úton. Haladása során az egyenes vonalvezetésű útszakaszon figyelmetlenségéből adódóan lehaladt az útpadkára, majd az ott kihelyezett közúti közlekedési jelzőtáblának ütközött és onnan a vízelvezető árokba sodródott. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a jármű utasa 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett el.

Egy jászkiséri lakos közlekedett személygépkocsival 2023. május 27-én 8 óra 30 perckor Jászárokszállás belterületén. Haladása során a Széchenyi István utca és Árpád tér útkereszteződése előtt lévő kijelölt gyalogosátkelőhelyet figyelmetlenül közelítette meg, mely során nem adott elsőbbséget a haladása iránya szerinti bal oldalról gyalogosan közlekedő, kerékpárját maga mellet toló helyi lakosnak, akit a személygépkocsi elejével érintőlegesen elütött. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a gyalogos 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett el.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy mindig körültekintően, valamint az út és látási viszonyoknak megfelelően közlekedjenek. A balesetek elkerülése érdekében minden esetben óvatosan, lassabb haladási sebességgel közelítsék meg a kijelölt gyalogosátkelőhelyeket, és legyenek kiemelt figyelemmel az elsőbbségi szabályok betartására!

…, hogy mindenki hazaérjen!

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14