VERSES DÉLUTÁN A KÖNYVTÁRBAN

A Csokonai Könyvtárban egy rendhagyó megemlékezés kezdődik, verset mondanak, énekelnek az önkéntes jelentkezők - tudtuk meg Szabó Péterné gyermek-könyvtárostól.

- Hatodik alkalommal rendezzük meg, Amit a szívedbe rejtesz címmel - József Attila születésnapja tiszteletére a költészet napi rendezvényt, s kifejezetten a szépkorúakat szólítjuk meg. Tavaly a Petőfi Emlékév keretében volt, ez kicsit mostanra is átnyúlik, úgyhogy egy kis meglepetéssel készülünk, énekelt Petőfi dalokat fogunk hallgatni.

- Márkus Ica magyar nóta énekes vezetésével a nótakör fellépése egy különlegesség, de többen kötetekkel a kezükben érkeznek, ők lesznek a versmondók.
- Mindenki elhozhatta a saját maga által kedvesnek tartott költeményét. Kíváncsiak vagyunk arra is miért választotta azt, tehát ha személyesen beavat bennünket ebbe, akkor ezért mindig hálás a közönség.

Nemcsak Petőfi évforduló van, hanem Csokonai is, a mi névadónk Csokonai Vitéz Mihály 250 éve született, úgyhogy vele zárnánk a mai rendezvényt, itt is lesz egy meglepetés vendégem - árulta el a könyvtáros, így minden adott egy kellemes délutánhoz a szépkorúak számára.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek