Print this page

MEGVERTE, MERT PROSTITÚCIÓRA AKARTA KÉNYSZERÍTENI

Egy 26 éves helyi lakos megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2023. április 27-ről április 28-ra virradó éjszaka karcagi lakóházában órákon keresztül bántalmazott egy 17 éves helybeli lányt.

A karcagi gyanúsított a lakóházában egész éjszaka ütlegelte a fiatalkorú sértettet, mert a lány nem akart prostitúciós tevékenységet folytatni külföldön. A feltételezett elkövető arra számított, hogy külföldi megélhetését ebből biztosítja.

A nyugalom megzavarására alkalmas riport következik.

Egy 26 éves helyi lakos megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2023. április 27-ről április 28-ra virradó éjszaka karcagi lakóházában órákon keresztül bántalmazott egy 17 éves helybeli lányt. A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított azt tervezte, hogy a kiskorú sértettet külföldre viszi, ott a felügyelete mellett prostitúciós tevékenység végzésére rábírja, majd megélhetését ebből fedezi.

A sértett ezt megtagadta, ezért a terhelt brutálisan ütlegelte a fiatalt. A bántalmazás következtében a lány – az elsődleges orvosi vélemény szerint – életveszélyes sérülést szenvedett.

A bűncselekmény helyszínére kiérkező rendőr járőrök a lakcímén fogták el a feltételezett elkövetőt, akit előállítottak a rendőrkapitányságra. A nyomozók a férfit emberkereskedelem és kényszermunka bűntett, valamint életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A férfi tagadta a terhére rótt bűncselekmények elkövetését.

A nyomozó hatóság a gyanúsított őrizetbe vételéről határozott, majd az illetékes bíróság elrendelte letartóztatását.

Infokarcag