Print this page

Elítélte a bíróság Bróker Marcsit

Másodfokon is elítélte a bíróság Bróker Marcsit, aki a Kun-Mediátor utazási iroda vezetőjeként több száz embert vert át, voltak olyan ügyfelek, akiknek több mint 1 milliárd forintos kárt okozott. A nőt a tárgyalásról egyből a börtönbe vitték. 

Bróker Marcsi 14 éves keresztül több mint 760 emberrel kötött betétgyűjtésre irányuló szerződéseket, amik alapján az ügyfeleknek a piaci kamatoknál jóval nagyobb hozamot kellett ígért. A karcagi nőnek ehhez azonban nem volt engedélye, és nem is volt lehetősége arra, hogy az ígért hozamot biztosítsa.

A nőt tavaly a bíróság első fokon csalás és más bűncselekmények miatt 10 év börtönbüntetésre ítélte, valamint 5.400.000 forintos pénzbüntetést szabott ki ellene. A végzés fellebbezések miatt nem lett jogerős.

Ma a Szegedi Ítélőtábla módosította Bróker Marcsi büntetését, de ez a börtönbüntetést nem érintette. Így jogerősen 10 év börtönbüntetésre ítélték, valamint azonnali hatállyal, véglegesen eltiltották a cég vezető pozíciójából. A nő a tárgyalóteremből azonnal a börtönbe vitték – írja a Szegedi Ítélőtábla.