Ballagás a A Karcagi Nagykun Református Gimnáziumban

A Karcagi Nagykun Református Gimnázium 65 végzős diákja vett búcsút az alma matertől.

A Karcagi Nagykun Református Gimnázium 65 végzős diákja vett búcsút az alma matertől. A három végzős osztály osztályfőnökeikkel először a tantestülettől, az iskolatársaktól búcsúzott el, majd a Karcagi Nagykun Református Nagytemplomban ballagási istentiszteleten vettek részt.

 

Nt. Ráczné Palsák Edit lelkipásztor igehirdetése után Acsai Zsófia 12. B osztályos tanuló szavalata után Gerák Hanna Evelin 12. C osztályos tanuló a ballagó diákok nevében búcsúzott el az iskolától. A nevelőtestület nevében Türke Beáta tanárnő, a 12. C osztály osztályfőnöke köszönt el a végzősöktől.

 

A végzősök részére Tóth Barna igazgató adta át az iskola által alapított díjakat, okleveleket a legjobbaknak tanulmányi, sport eredményeikért, valamint közösségi munkáért.

A ballagók nevében Lukács Dzsesszika Dominika 12. B osztályos tanuló kötött szalagot az iskolazászlóra, amit Ökrös Máté Mihály 12. A, Sarkadi Liza 12. B és Kántor Boglárka 12. C osztályos tanulók adtak át Dobó István 11. B, Szabó Réka 11. A és Halter Ildikó Zita 11. C osztályos tanulóknak.

A szalagkötés és zászlóátadás alatt Nagyfejeő Hanga 12. A osztályos tanuló Reuben Morgan „Rejts most el” című dalát szólaltatta meg, zongorán kísért Rab Zita Mónika tanárnő.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14