KÖZÉPISKOLÁST GÁZOLT EL A ZEBRÁN

Középiskolást gázolt el a zebrán Kisújszálláson egy kenderesi nő. Az elgázolt fiatal a baleset következtében 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/lezart-akta-kozepiskolast-gazolt-el-a-kijelolt

Egy kenderesi lakos személygépkocsival közlekedett Kisújszállás belterületén. A sofőr nem észlelte, hogy a haladási iránya szerint jobb oldalról, a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen szabályosan megkezdte az áthaladását egy 17 éves középiskolás, akit járművével elütött. A baleset következtében a fiatal, az igazságügyi orvosszakértő véleménye szerint, 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A nyomozók a 42 éves nőt közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A műszaki szakértő véleménye szerint a személygépkocsi vezetője – az egyébként jól belátható útszakaszon – a 17 éves lányt 50-55 km/órás sebességgel sodorta el.

A Karcagi Rendőrkapitányság munkatársai a nyomozást befejezték és vádemelési javaslattal küldték meg az eljárás iratait az illetékes ügyészségnek.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.