HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a vármegye rendőrei 3 személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Egy 72 éves férfi személygépkocsival közlekedett Kisújszállás lakott területén kívül, a 4. számú főúton, Debrecen irányába 2023. március 23-án 20 óra körül. A gépkocsivezető haladása során elveszítette uralmát járműve irányítása felett, nekiütközött egy közúti jelzőtáblának, majd a jobb oldali szalagkorlátnak, és azt átszakítva az útárokban állt meg. A baleset során – köszönhetően annak, hogy a sofőr a biztonsági övet használta – személyi sérülés nem történt, azonban a személygépkocsiban jelentős anyagi kár keletkezett.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a biztonsági öv életet menthet! Kérjük, hívják fel ismerőseik, hozzátartozóik figyelmét a használatára! Ne feledjék! Csak egy mozdulat a biztonságosabb közlekedésért!

…, hogy mindenki hazaérjen!

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14