ŐRÍZETBEN A KERÍTŐ

A vármegyei nyomozók őrizetbe vettek egy férfit, aki a gyanú szerint élettársával közösen egyik kiszolgáltatott helyzetben lévő ismerősüket prostitúciós tevékenységre bírták rá.

Az elkövetők az ebből származó bevételt elvették tőle és magukra költötték. A nyugalom megzavarására alkalmas híranyag következik.

https://www.police.hu/index.php/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/orizetben-a-kerito

A rendelkezésre álló adatok szerint egy jászkiséri pár, a 22 éves férfi és fiatalkorú élettársa megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy 2022. nyarán rábírták ismerősüket, hogy szexuális szolgáltatást nyújtson több férfinak. Ehhez regisztrálták őt egy hirdetési oldalon, majd a hirdetésre jelentkezők hívásait is fogadták és megszervezték a találkákat. A szexuális szolgáltatás fejében kapott pénzt a sértettől elvették, és azt saját szükségleteikre költötték.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a Tisza Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály munkatársaival közösen jászkiséri otthonukban elfogták és előállították a bűncselekmény feltételezett két elkövetőjét. A rendőrök a duót emberkereskedelem és kényszermunka bűntettének közlése mellett gyanúsítottként kihallgatták, majd a férfi terhelt őrizetbe vételéről határoztak, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberkereskedelem és kényszermunka bűntettének elkövetése miatt folytat eljárást.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek